Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLITÄRA BETRAKTELSER III

För att kränka  någon, krävs att det finns något
kränkbart.
                                          *
De flesta gifta par upptäcker för sent att de gift
sig med en skitstövel.
                                          *
De kvinnor  som  väljer  yrket  psykolog/psykiat-
riker, har  med  maktstrukturer  att  göra,  samt
den yrkeslegala möjligheten  spärra  in sin man
under psykiatrisk tvångsvård  vid en skilsmässa
och vårdnadstvist.
                                          *
Att vältra sig i en dynghög  som  på  grisars  vis,
är en tvättäkta sann journalists arbetsmetod.
                                           *






Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-25 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP