Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


Elitloppet [Haiku]

 

arbetshäst stupar

blind paragrafryttare

ser inga hinder

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-23 16:01



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
fantastiskt bra!
och Dan Myrbecks kommentar därtill!
2016-08-23

  Mysiga Moa
Jag gillar denna oerhört mycket! *applåder*
2016-08-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir i din haiku!
2016-08-23

  Nanna X
Fina hästmetaforer här!
2016-08-23

    Dan Myrbeck
Bra.

Paragrafryttarna på sina höga hästar
trampar på gräsrötterna.
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP