Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/limitless.....


P R O S O D I .






































min kärlek,



min älskade



sedan 26 år




är min



Fullbordade Symfoni,



ja Ofullbordade egentligen,




tonerna klingar gränslöst;


















om prosodi



skulle gälla det man hör,



gäller min kärlek





ALLT MAN KAN FÖRNIMMA





En Sinnenas



alla sinnenas





Eternal Big Bang






Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 546 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-23 17:00



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
...eller man till kung...
2016-09-06

  walborg
Kärlekshyllning som torde göra vilken kvinna som helst till drottning!
2016-09-06

  Eva Langrath VIP
Fin kärleksförklaring
2016-09-04

    Jag är fan större än Sartre VIP
Elegant skrivet!
2016-08-25

  Respons VIP
Vilken kärleksförklaring! - som musik!
2016-08-24

  Anya VIP
Fint och varmt om kärlek på högre plan.
2016-08-24

    ej medlem längre
Kan bara resa mig och applådera de välljudande tonerna i denna symfoni.

2016-08-24

  Ingrid Trolle
Underbar dikt om den
ändlösa kärleken
Den oändliga genom livet.
Härligt!
2016-08-24

  Gunwale VIP
Ja - hela tillvarons, alla sinnesintrycks, ALLTINGS rytm och melodi - allt håller vi så kärt: - som idé ... - men så uppstår ibland en disharmoni, den gör ont, ett slags tillvarons svordomar, inte lika lätta som de vanliga, rent språkliga, att uthärda. Ett barn mördas och då dör egentligen allt. (Det finns många "allt")
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden