Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå att göra så kallade onödiga operationer och kanske även ångra sig, när det är på det viset.


Opera tion?





När jag blir stor
vill jag bli
större




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2016-08-23 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP