Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR AVUNDSJUKAN SMYGER UTANFÖR DIN DÖRR

När  avundsjukan   smyger  utanför  ditt  hem
och  bankar  på din  dörr, släpp  aldrig in dom
över  din  tröskel, och  tränger  de sig  ändå på,
så gör  de sig  själv en otjänst  genom  att göra
sig skyldiga till ofredande, samt hemfridsbrott
medelst olaga intrång,vilket enbart ökar deras
skäl till avund, genom  sin självförvållade  livs-
situation, där orsak och verkan  enbart kan be-
lastas dem själva, där  de  enda  hem de har är
i fängelser och på vårdinrättningar.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-25 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP