Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISION.

Jag vävde min lycka
av det garn av ull
som dina händer smekt

tråden du färgat
i längtan efter
vår gemenskap

örter du plockat
krossat och berett
till färg av gryningsljus
efter långa svarta nätter

dagen kom när ljuset
ännu bar vår lycka
med oklädda armar

© Bosse 25 augusti 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-25 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten