Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Originalet är en bit av en låttext av Kjell Höglund, som jag råkar ha en eller annan skiva med, bara inte just den. Annars har han ju en röst som kan skära genom glas, om en själv redan har ett hjärta i samma material.


Parafras på en text - omskrivning i egen favör





Jag drömde att
vi låg med varandra
i våningen ovanför.

Jag kan inte höra honom,
men något helt annat
är det med henne.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-26 11:05



Bookmark and Share


  Zandor
nice...
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP