Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att här något parafrasera både mig själv och andra. Så här har jag tänkt och så har även andra tänkt, bara att det här är med något egna ord, så där lik som i en sanning. Som i ett ordspråk, bara eget.


Den kanske har något på hjärtat?




Jag är rädd,
är jag väl rädd,
att om solen har sina fläckar,

de skall kunna spilla över på mig
blott jag vänder mitt anlete
mot ljuset och solar mig i som glansen.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2016-08-26 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP