Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jobbet

- Min chef är sur på mig för att jag
ringer privatsamtal på arbetstid
ibland.

- Jag pratar väder hela tiden.

- Men då blir väl chefen arg?

- Nejdå, det är ingen fara. Jag är
meteorolog.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 439 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-09-09 17:07



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Kul text!
2016-09-14

  överlevaren VIP
Väder funkar i alla lägen!
2016-09-12

    Lena Söderkvist VIP
Moahahaha
2016-09-12

  Anya VIP
Jaa det är svårt på arbetsmarknaden och arbetsgivaren vill ha full koll på vad de anställda gör... Här lyckas du ta upp det allvarliga på ett kul sätt.
2016-09-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oavsett yrke
de flesta
svenskar
det gör...
2016-09-11

  lila fjäderblomman VIP
Ja mycket handlar om det. Bra där!
2016-09-10

  Karina"Kia"
En försvarsmakt med naturvetenskapligt yrke..sammanställer data..I telefon kanske det varnas..Solklart att chefen inte blir arg..på denna arbetsplats finns det inga åskmoln som strider mot,inga blixnedslag i prat!
...vad en meteorolog säger..om det så är i telefon..du själv använder välla mobilen och kollar SMHI-et för att få din data om väder..
Tänk dig själv en egen/privat meteorolog

YrYrkesvädermässigt cumulusmoln bra skrivet!
2016-09-10

  walborg
:-)
2016-09-10

  anits VIP
Härligt och fyndigt skaldat dintext får mig att le!
2016-09-10

  ULJO
Haa haa
2016-09-10

  Rise Little One
Man blir glad av dina fyndiga texter :)
2016-09-10

  Ingrid Trolle
Knorrmästaren i
farten igen! :D
2016-09-10

  Blått Norrsken VIP
Du är lurig !!!

Rolig och händelserik med så få ord.
Du får verkligen till det .

Jag gillade denna starkt.

2016-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Då blir det personliga väderleksrapporter då...:-))
2016-09-09

  Maria Sundelin VIP
Man måste vända kappan efter vinden
2016-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fyndigt och kul!
2016-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Det var då för väl att han var meteorlog och pratade om vädret och ingen vädergubbe som visade det!
2016-09-09

    ej medlem längre
Kanske andra som blir sura om inte rapporten stämmer...
2016-09-09

  Per Drysén
Kul vändning med underbar knorr.
2016-09-09

  M.Eta
Bättre prata väder än släppa väder!
2016-09-09

    ej medlem längre
En del människor brukar prata rätt ut i vädret...:)
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck