Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Felstavat tänker du äntligen. En sådan där text som visserligen går att läsa, men som du inte behöver förstå något av eller analysera, tycka till om eller ranka, borsta skorna med eller skall lysa upp ett rum, som en ta dig i brasan.


Påesi





Harald satt och åt gröt
medan Olga stickade strumpor.
Han hade bestämt sig

för att försöka skriva ett brev,
trots att det inte skulle bli en
som vana att göra just det.

Plommonet som kunde ha varit grönt
var inte grönt just då
och det var heller inget päron

att som sätta tänderna i
eller göra sylt av,
plocka som av ren och skär lust.

En bil kunde ha hörts
starta i grannskapet
och grannens hus

kunde ha stått i lågor.
Det hade kunnat synas ett plan i luften,
ett sådant där som ofta går in för landning.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2016-08-27 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP