Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På lunchrasten vill jag vara för mig själv.

 

 

 

Jag sitter och läser boken ett gott liv av Ann Heberlein

"Vad läser du?"

Jag håller upp boken

"Hon är ju en jävla idiot den där!"

Jaha ja det har jag ingen aning om jag har aldrig träffat henne.

Svaret är tystnad, tystnad är något jag tycker om. Speciellt när den kommer från fördomsfulla människor.

Jag gillar det hon skriver hon Heberlein.




Övriga genrer av ingenmening
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-27 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Många gånger talar munnen innan förståndet hinner ifatt. ;(. Antagligen en sån person.
2017-05-02

  överlevaren VIP
Det straffar sig direkt....man hoppas i det läget att det väcker eftertanke och leder till lärdom!
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening