Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart eller var?

Jag känner mig tom,

tom på ord,

tom på tankar.

Vet inte hur,

jag ska får dem tillbaka.

 

Tidigare kräktes jag,

ur mig ord,

ur mina tankar. 

Men nu,

tomt

bara tomt.




Övriga genrer av ingenmening
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-20 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening