Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra intet

Åter har jag gjort intet

börjar bli bra på det

talang tror jag det kallas

när man är bra på det man gör

och gör det bättre än andra. 

 

Det vore kanske bättre

att ha talang för något 

som inte var att göra ingenting.

 

Men som man säger

man ska göra det man är bra på

så då tänker jag

att jag gör ingenting

för det är jag bra på.




Övriga genrer av ingenmening
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-05 23:48



Bookmark and Share


  HelenaW
Sant.
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening