Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bok

Det här är min bok
med några ord som inte sätter spår
den beskriver många år med titel
utan innehåll
jag vill att någon skall skriva händelsernas förlopp
med åklagarens åtal
och bygga en pusselbit
för att lösa alla brott som varje dag begås




Fri vers (Fri form) av Minona
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-28 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona