Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gissa mitt yrke bortom metaforen...?


Alltid på topp
och när det blåser i flaggan
måste vi jaga bort stormen

Om fanan brister
får vi klippa en ny
även om vi inte sett mönstret
så behärskar vi säkert strukturen.

Alla flaggor kan färgläggas,
vissa tar längre tid
men när de når toppen
så är det värt allt.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-28 19:58



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
lätt! jobbar inom vården...
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol