Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag vet faktiskt inte.


Silver

Jag vill
Vara ett plåster
Över alla dina sår
Finnas för att täcka över
Dölja
Låtsas att
Det aldrig existerat
Som vi gärna glömmer solljuset
Om natten
När bara neonskyltarna
Finns till stöd


Är det fel
Att jag inte vill
Bemöta
Lösa
Alla våra onödiga
Problem
När vi istället
Kan leva
Och sukta efter

Silverstrimmor på vit hud




Fri vers av glittra
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-05-11 18:50



Bookmark and Share


  Bissen
mmm... Det tåls att tänka på... Visst vill man ha det bra, men det kanske inte blir riktigt bra förrän man har löst även de små problemen.
Fint skrivet!
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

glittra
glittra