Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel



Sträcker ut en arm
Försöker hitta ett beslut
Måste gå hem tomhänt
Idag igen
Och såra.





Fri vers av glittra
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-09-12 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittra
glittra