Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjättrad


Jag fångade en nyckelpiga idag
Den trivs lika bra i fångenskap som jag
Vi lever
Växer
Fjättras
Vid våra rötter
Som
Stiger mot himlen
Jag önskar
Att du fick flyga
Och kapa alla relationer
Som inte är nyttiga
För dig
Flyga
Dit saknad bor




Fri vers av glittra
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-10-20 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittra
glittra