Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon är en drog och hon har gjort mig beroende

Hon är min drog
och jag behöver henne
trots att hon dödar mig
hon börjar bli mitt beroende

hon var inte tjejen som man fick känslor för
men hon fick mig att flyga så högt att inget kunde dämpa
när jag föll för henne

men jag antar att man inte kan bestämma över hur ens känslor blir
ibland får man bara den där förbannade känslan av att det är meant to be
så mycket känsloskit

så jag gräver ner mina känslor under jord
för jag kommer antagligen aldrig våga säga ett ord




Fri vers (Fri form) av Seban
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-29 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seban