Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandra leta hitta gräla lova livet kriget stunden




ändå förblir jag
ensam att vandra
leta, hitta, gräla
lova
att aldrig lämna
ordet osagt
ifall du måste
viska det
blunda och sjung
melodiösa verser
om livet
kriget, stunden
att finna sig i
nöja sig med
det slutar alltid
med
mig
lämnad kvar.




Fri vers av glittra
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-05-11 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittra
glittra