Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söta skratt


söta söta skratt
rundas av med ett fniss
kanske hostar till lite
för när man skrattar
söta skratt
blir det lätt så
och när man har slutat fnissa
kan man inte sluta le
och det är så härligt för man får en sån känsla
du vet
i magen
och i tårna
och allt pirrar
men det är lite synd
för man vet
att den känslan varar inte för evigt
fast det gör inget
för man uppfylls av nuet
och allt är underbart
ja
jag älskar
att skratta söta skratt




Fri vers av glittra
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-05-11 21:23



Bookmark and Share


  Bissen
Den här va söt! Ja visst är det härligt, när man inte kan sluta skratta och le?!
2006-05-12

  aftermath
positivism framförd på ett elegant sätt!
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

glittra
glittra