Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår vård

Nej till byråkrati,
ja till empati!




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 469 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2016-09-02 15:22



Bookmark and Share


  Connie
Där satt den!
2016-09-09

  Karina"Kia"
Mitt i prick .
Att vara yrkesmässigt professionell,bra bemötande och empati och ett stort hjärta och brinna för sitt yrke.

Tyvärr blir det färre och färre människor som vill jobba med yrket "Vården" så framtiden ser inte ljus ut,alla vill jobba så lite som möjligt och bli rika..
Så funkar inte vården!
Tala om det för alla politiker,det måste bli en förändring..finns dom som jobbar inom vården som inte får någon sommarsemester..för det finns inte folk tillräckligt inom vården!

Vem vill vi i framtiden ska göra detta jobb?!
Vem?!

2016-09-05

  limerick
Instämmer i din analys.
2016-09-05

  agneta pichler
De skriver jag under på

2016-09-05

  Ezmeralda VIP
Ja så bra!
2016-09-05

  Gunnel Eriksson VIP
Håller med Anya här!
2016-09-04

  Anya VIP
För mig räcker det med professionalism.
2016-09-03

    ej medlem längre
Absolut!!! Om det ändå vore så!
2016-09-03

  Eva Helene VIP
Jättebra devis!
2016-09-03

  anits VIP
Ja, så sant!
2016-09-03

  Fem hjärtan VIP
Ja...!!!
2016-09-03

  ULJO
Sant
2016-09-03

  Ingrid Trolle
Majoritetsbeslut
på förslaget!
2016-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Den passade mig så bra just nu...tack...
2016-09-02

  lila fjäderblomman VIP
Yes!!!
2016-09-02

  Blått Norrsken VIP
Riktigt och sååååå sant .

2016-09-02

  överlevaren VIP
Absolut!!!!
2016-09-02

  Maria Sundelin VIP
Mera eq alltså
2016-09-02

  Per Drysén
Empati stärker alltid.
2016-09-02

  Marianne Räf
Ner med socialismen ! Å, litar inte det
minsta på nånn 'Överstatlighet!'!!
Empati gör inte smärtan mindre, är
oftast en räv bakom örat på den som
vädjar om medlidande.
2016-09-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller helt med! Medmänsklighet kostar ingenting.
2016-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Leve socialismen och en TOTALT statlig vårdsektor!
2016-09-02

    ej medlem längre
....och ja till medmänsklighet och respekt.
2016-09-02

  Ninananonia VIP
Bra! :)
2016-09-02

  Solstrale VIP
Empavård empati hm empati låter som emparti omvända varje parti jade emparti... Bra kort slagkraftigt!
2016-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Sitter som en smäck!
2016-09-02

    ej medlem längre
Empatin borde ha högsta prioritet!
2016-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Och nej till privatiseringar.
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck