Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Står inte ut!


Måste bli en Ändring !


Undrar var alla
sällsamma tankar
kommer ifrån...

Har de en gnutta av
sanning i sig - eller
är de, bara, bullshit?

Vill det, gärna, veta
för å kunna
gå vidare.

Orden är så tydliga, -
slår ner som bomber
i hjärta och själ!

Jag passar inte in
i det nuvarande
systemet i världen.

Kan inte med dem,
som styrt allting
i alla tider!

Det blir nog tvunget
att sätta
hårt mot hårt !

Nått är FEL -- och
jag står, snart, -
inte ut, längre !

Det måste bli en Ändring !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 274 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-02 16:07



Bookmark and Share


  ULJO
Grattis till placeringen vännen
2016-09-05

  överlevaren VIP
Bra, dina ord markerar!
2016-09-03

    ej medlem längre
Kampfylld, högstämd text som jag känner igen mig i. :-)
2016-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du höjer rösten och säger ifrån...
2016-09-02

    ej medlem längre
Senta! sätter tonen..och det är just så!
kram MR..och tack!
2016-09-02

    ej medlem längre
Ja det är mycket som är väldigt fel i samhället idag! De styrande skiter i folkets vilja och bara följer sin egen. Den som vågar yttra sig ska tystas.
2016-09-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Samhället är sjukt, helt klart. Systemfel hela vägen. Inte underligt att man funderar.

2016-09-02

    Dan Myrbeck
Det är ett tecken på friskhet
att inse att samhället är sjukt.
2016-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Men så bra att du inte ger upp utan viil ha en förändring!
2016-09-02

  Solstrale VIP
Dina tankar är förenade med en klar ren källa den är sprungen ur kärleken, det är den som vet när det är nog!
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf