Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopp, Tro & Kärlek.


Fortsatt framåt


En sak, jag säkert vet :
Aldrig vill jag ge upp !
Viljan stark, lusten het -
å en samlad, stor trupp
av känslor - hindrar det.

Tankarna, framåt far
i forsande vågor. ~~
Det tycks som om de tar
bort sorger å plågor, -
en sanning, underbar !!

I Evighet, jag gått.
Är -ändock- ej förstörd!
Visioner har jag fått, -
- ej bakom Ljuset förd,
såvitt som jag förstått !

Ibland, ett villospår,
jag halkat in på, men
rätsida, snart, jag får
på kursen, min, igen, --
å fortsatt framåt går !

Så, Hopp om Lyckan finns,
kvar, i orubbat bo.
En del, roligt jag minns,
stärker mig i min Tro...
...att jag får min Dröm-prins !

Åh, röda Kärleken, - - -
som vem som helst vill ha
är med mig på Vägen, --
evigt grillad, --- nu, ska
jag vända på steken !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-03 07:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt positiva toner...
2016-09-09

  ULJO
Positiv text från din glödande penna

2016-09-03

  överlevaren VIP
Varmt och vackert!
2016-09-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Hopp och styrka i skön förening i din fint rimmade text!
2016-09-03

    ej medlem längre
Positivt och med framtidstro! Mycket vackert. :-)
2016-09-03

    ej medlem längre
Hoppfull och trosfrisk dikt!
Bra att vara envis och aldrig vilja ge upp!
2016-09-03

    Orkiden
Älskar din text....en vitamin boost. .
2016-09-03

  Tess74
Hoppfull och starkt
2016-09-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Ge lite mer på den andra sidan ! Men inte för mycket - för steken skall va litet blodig inuti så stek den inte för länge, för då kanske drömprinsen fastnar i bottnet !

"STÖRST är kärleken" står det nånstans!

Ha en fin dag :)
2016-09-03

  H.C.B
Vänd och ge aldrig upp :)
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf