Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väggen närmas!


TUNG


Det känns som om

att jag kånkar på ett

klippblock på ett

flertal tons vikt.

Tyngden ökar för

varje dag och jag - -

stirrar, förskräckt, mot

väggen som kommer

alltnärmre, med fart!

Kan jag hejda mig, nu,

eller skall jag falla

ned på mattan, som en

fläck, - försvårande --

för dem som vill mig

ett ÄN värre öde ?

Å-nej, de skall EJ --

få styra (över) mig !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-03 18:55



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Gå inte in i väggen, du har det som krävs!
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf