Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och dina lömska känslor

Du står där så kall där i värmens epicentrum
Dina tårar rinner ned för halsens vilda begär
Du står där gråtandes i ett längtans väntrum
Dina tårar rinner alltid invid andras besvär

Du gör mig sugen till att anfalla din styrka
Dina brusande bubblor gör mig full av ångest
Du gör mig sugen att finna en annorlunda kyrka
Dina brusande bubblor förrådde min sista präst

Du håller mina ögon om natten vidöppet röda
Dina falska lösningar tär mina galna drömmar
Du håller mina känslor fast för mig evigt döda
Dina falska lösningar i mina galopperande tömmar

Du finns betydande mindre än ett stenkast bort
Dina känslor är uppenbarligen oerhört verkliga
Du finns bara i mitt enda liv så troligen kort
Dina känslor så lömska att dem ter sig märkliga






Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 483 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-04 21:53



Bookmark and Share


  Millner VIP
Bra där. Mystiskt med snygga och mer ovanliga rim.
2016-09-07

  ULJO
Gillar när du skriver på rim
2016-09-05

    ej medlem längre
ja, jag håller med föregående talare här, bland det bästa jag läst av skrivaren, bra!
2016-09-05

  Marianne Räf
Lite segt, men de fina
rimmen tar mig vidare
genom texten. Rätt bra!
2016-09-04

  Rise Little One
Intressant text...hur anfaller man andras styrka?
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B