Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvar


I den ljugande dimman välkomnade jag den falska glädjen...

Som en rök, en rykande, som ett farligt farligt spel, destruktivitetens fel

Nej, det var jag..

Fy fan så bedragen, inte av dig, inte av honom, av MIG!!




Fri vers av RosaLi
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-05 00:03



Bookmark and Share


  Zandor
härligt...
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

RosaLi