Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan


Är sagan redan skriven?
Etsad i sten?

Skrik, skrik högt så hon hör!

Frågan får aldrig något svar, då mina trevande försök till förbättring
slutar i självförakt

Tillintetgörande,

Men om icke, vad väntar vi på?!

Skriv den på nytt....

Skriv den högt så hon hör!





Fri vers av RosaLi
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-22 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RosaLi