Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny diktsamling : "En kosmisk söndag med hopp, Vita Prince och Demoner".


Säker Nolla ~


De nollor vi sprängt
i Tid, som förlängts,
blir det nånsin en
Stund för dem, igen ?

Har smort smutsigt skinn
med hallon & mint ---
som en ljuvlig gél,
ifrån Yves Rocher !

Så svårt å skita!
Från toan smita
man önskar göra;
äta äggröra !

Behoven kallar !
Förrns våra skallar
hotas bli döa, - - -
- låt det få snöa ! ¨¨¨¨¨¨

Vill komma Undan
den Sista Rundan
kring Helvetets sken.
Å, NU, är jag - ren !

MER Inspiration !
NON Revolution !
Mina Idéer ------
räddas av féer !!

En fin general
om midjan var smal.
Dottern, Ellinor --
snällt nog, - badda´ sår...

Skall, ock, detta dygn
ge Tillvaron stygn ?
Jag vill mig hålla
till säker Nolla !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 503 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-05 02:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra tema!! Första strofen är häftig.
Rimmen är skarpa och roliga, och dikten är varierad!
Krämen med hallon och Mint livar upp texten!

2016-09-06

    Dan Myrbeck
Lycka till! Toppen-titel!
2016-09-05

    ej medlem längre
"Mer inspiration"...tycker inte det fattas inspiration här, texterna flödar som smort!
2016-09-05

    Jag är fan större än Sartre
Kul som fan du!!!
2016-09-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra text med galghumor om livets vedermödor.
2016-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Gillar din text!
Tråd efter tråd blir ett häftigt nystan.
2016-09-05

  Solstrale VIP
Frimodigheten lusten till kreativiteten ordens val av att få ställa sig ljust i kö hos dig och du binder en krans av livligt skimmer likt en gloria som ler i mjugg!
2016-09-05

  Tess74
Haha helt underbar!
2016-09-05

  Nils-Robert
En dikt man blir munter av att läsa.
2016-09-05

  H.C.B
Du skriver så bra. Svårt att smälta och värre att ta in, men någon nolla är du i vart fall inte i mina vackra blåa ögon.
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf