Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emot Framtidens öppna Famn.


Ljuvt, då trötthetens skal rämnar i mig


Solen värmer lite med sitt
gula sken från Skyn. ¤

Tänder en Vita Prince, vars
rök stimulerar Anden, inom.

Förbannar trötthetssjukan..- - -
Har blivit nattmänska till 100 %!

Vad kan man göra, konstruktivt,
för å förbättra Situationen ? ?

Haver jag blivit drabbad av
Narkolepsi, - eller vad Fán !?

Ormen älskar å se mig såhär!
Å, - alla jublar, när jag lider!

Anna Själv Tredje försvann in
i Maria Magdalenas Inkarnation.

Ulla Billqvist var nog insatt
mkt i Krigets rävspel !!

Demonerna dansar i skuggorna
runt Samtidens blå Härd.

Vad göra, när Styggelser
breder ut sig över Världen ?!

Snart, kommer kvällen å
trötthetens skal rämnar i mig..

Sakta, jag skrider in emot
Framtidens vidöppna Famn !...






Fri vers av Marianne Räf
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-05 16:29



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vad du skriver bra och berörande om livets fram- och baksida.
2016-09-06

    Dan Myrbeck
Tänkvärt skaldat!

Tror det är lättast att ändra sina tider i steg...
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf