Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..hursa?


därför är PSYKAKUTEN man själv:






































allt det där om


sammanhang



och man själv i dem:




- FÖR FAN! samhället



skrek veke veke



klasskompisen MALLE








- men, Malle jag är inte samhället


(urskuldrade jag mig fegt)




/MALLE:



- vem fan tar då hand om


alla oss som inte platsar?




Övriga genrer (Essä/Recension) av KYREUS of Sweden
Läst 488 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-06 18:20



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Visst. Rakt
och exakt.
2016-09-07

    ej medlem längre
Gillar slutet speciellt. Du skriver på ett sätt som fångar medans man läser din text.
Mvh annokas

2016-09-07

  walborg
Ärligt möte
2016-09-06

    ej medlem längre
Många bottnar och lönnfack i denna situation. Men äkta omtanke och empati är aldrig fel.
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden