Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sober


min nacke
naket oförsvarad
böjer jag inför var och en
att röra varmt
eller smaka stål 

det är så jag lever
det är så jag dör 

vi är i varandras händer
speglas i varandras ögon
det jag gör dig gör jag mig
dör du dör jag
lever jag och du lever vi

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-07 10:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man vill se något gott i alla människor... så tänker jag när jag läser...
2016-09-09

    ej medlem längre
livet med publiken, musiken och publiken...vackert Stefan!!
2016-09-07

  Anya VIP
Fin text där jag som läsare kan tolka in diktarjaget och diktarduet som två människor men jag kan också tolka diktarduet som Gud eller naturen. Ser en människa framför mig som möter naturen/Gud på en promenad. Hoppas jag får läsa den så?
2016-09-07

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om den här. Diktjaget visar sin stolthet men också sin sårbarhet - dör du dör jag.
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson