Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gul och blå

förstår inte att kroppen min alltid är gul och blå
är de spriten och fyllan som gör att jag inte kan gå
eller har jag somnambult beteende jag inte kan kontrollera
ska jag söka hjälp eller ska det fortsätta så här mera
kanske en ishockey utrustning skyddar mig nästa gång
men har jag skridskor på så ramlar jag nog eftersom jag blir för lång
har ingen lust att se små dvärgar som dansar till Harrys hemska sång
det enda valet jag har är att träna upp min balans
förmodligen kommer det att vara min enda chans
och gå på gymmet i timmar varenda eviga dag
för jag känner mig just nu endast blåslagen och svag




Fri vers av Lamborghini Sweden
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-07 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lamborghini Sweden
Lamborghini Sweden