Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöves: Egots försvarsgarde.


I det blå rummet


Tomhet i huvudet.

Livet, som försöker å

skydda sig mot Angrepp

från Omvärlden, skälver

skört, i bastant kropp.

Själen fladdrar oroligt

i förtöjningarna, - omsluts

av Egots Försvarsgarde,

överväger å attackera

Livet, därutanför, istället

för å dölja sig, skydda

sin nakenhet i det

blå rummet ....................






Fri vers av Marianne Räf
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-07 16:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man bör vara sig själv närmast...fint skrivet...
2016-09-09

  ULJO
Mycket bra förmedlat
2016-09-07

  Blomma-Stjärna VIP
tar intryck av att frågan gäller
attackera eller skydda - det blå rummet lockar mig mest - blått ger öppenhet och vidd och ett rum är ett rum - det har sin avgränsning och en dörr att öppna och stänga...
2016-09-07

    ej medlem längre
Fint skildrat om sårbarhet och det svåra med att vara människa.
2016-09-07

    Dan Myrbeck
Anfall eller försvar -
det är frågan...
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf