Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monadläran


det man inte når
hos den andre är kanske
det gemensamma




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-07 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har tänkt så ibland. Men inte så tydligt formulerat som här.
2016-09-07

    ej medlem längre
intressant teori...
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP