Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krympande

Årlig hälsokoll
en cm kortare igen
var slutar det




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-09-08 06:57



Bookmark and Share


  Njord
Ja tänk att man krymper Visst är det konstigt!
Bra haikuat!


2016-09-12

    Birgersdotter VIP
Tycker om...livets gång
2016-09-08

    Dan Myrbeck
Ojdå! Befogad fråga.

Stridspiloter som skjuter ut sig minskar i längd med några centimeter varje gång...
2016-09-08

  Anya VIP
Talande och lite vemodig. Tycker om!
2016-09-08

  Solstrale VIP
Minusräntan knappar in!
2016-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om åldrandet!
2016-09-08

  Zandor
förmodligen runt 50 cm...vi går ju tillbaka till babystadiet..;-)
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP