Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en privat kommentar på din text VAD BETYDER " BEOUKEN" ?


Kritik på en text (1607) textilt




Det skrivna
och kanske även uttalade
är staddt i en ständig förändring.

Istället för
att känslosamt hata
eller vilja till och med förneka,

borde dialekter och möjliga felsägningar omhuldas,
även om jag är illa på det
hos mig själv och andra ibland.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2017-06-04 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP