Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Rosen stod sig
genom dagarna
de rörde sig i,
hade inget mer
att önska än det
som redan var;
hur de närmade
sig varandra,
vad de sa,
med blickarna
som möttes
från varsin sida
av det ogripbara
Hur de fortsatte
sina dagar
som om inget
annat fanns




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-08 09:45



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Du är ju bara för bra!
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta