Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna kroppar mot vatten



Regnbågens nyanser,
nakna grenar
samlar rymder
i gömda silhuetter

Soleldarna i vildmånens trådar

Rymdens tidslinjer skiljer
seglen


Så brister isens muskler,
våren flödar i det gröna


Ljuset från en stjärna
i nattens mjuka läppar

Ett regn tystnar in
i solen

Nakna kroppar
mot vatten




Fri vers av Ubuntu
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-08 12:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tänker på "det gör ont när knoppar brister"
så brister isens muskler..
fint bildspråk
2019-10-01

  Elaine.S VIP
"Så brister isens muskler,
Fantastiskt levande beskrivet, om isens grepp
2016-11-06

  Elias N. Lockne
Vackert! Kosmiskt! Imponerad!
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu