Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÄMMIGT

skam det var när jag som barn
hörde min far med sin bror
sjunga duett, fint det var
bara ingen trodde de tagit en sup

nu fabler jag skriver i rad på rad
mina barn skäms för diktande far
hur vågar han nyktert fataliteter skriva

© Bosse 8 september 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-08 13:28



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Dessa verser saknade verkligen inte 'udd' ´!! Gillar den sortens
poesi, - men vad jag vet - inte
SÅÅ vanlig, här, på poeter...
Så, kommentar var självklart !!
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten