Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden...

Tystnaden kan läka mina sår

den gör så  vardagen går

Tystnaden gör mig stum

de ord

jag yttrar får mig att känna mig dum

Tystnaden får en att känna ensamhet

det är

det nog fler än jag som vet

Tystnaden får mig att framstå som stark

det ser ut

som jag står på stadig mark

Tystnaden gör mig svag

min framtid är dyster och vag

tyst.

tystare..

tystast...

Tystnaden....dödar sakta ens själ.




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-08 18:49



Bookmark and Share


  Rise Little One
Man kommer till insikt lättare tillsammans med tystnad tror jag...
2016-09-08

    ej medlem längre
Texten är mycket stark!! Och ett bra budskap. Tystnad är inte eftersträvansvärt. Tycker om att du böjer adjektivet! det ger effekt!
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech