Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn

Vers 1: Varför ljuger vi
Varför smärtar vi
Varför väljer vi den väg
Som alltid är lättast att gå
Ja säg mig varför är det så
Varför kan jag ej stå
Varför kan jag ej gå
Varför kan jag ej bara säga som det är
Kom igen
Hur svårt ska det va
Men allting är en stor lögn

Vers 2: Det sitter djupt inom mig
Kan ej hur jag än försöker att få ut det
Ur mig
Kan ej tala
Kan ej prata
Vet ej vad jag ska ta mig till
För när jag väl har kommit hit
Så finns det ingen återvändo kvar
Alla ljuger
Alla sviker
Alla kan dra åt helvete
För allt som finns mellan oss kvittar ju ändå
Till slut
För när döden nalkas och slutet är nära
Vem kan man lita på då
Förutom att alla ruttna tanter och gubbar
Kanske går härifrån
Ja allting är en stor lögn

Vers 3: Det är vitt
Orden som sägs mellan varann
Det är svart
Så mörkt att inte ens katterna kan se
Var har vi hamnat
Vad har vi gjort
Vart ska vi gå
Vad ska vi göra nu
En chans
Den hade vi
Men sumpade den såklart
Ingen återvändo nu
Det är bara att fortsätta att gå
För allt är ändå
Bara en stor lögn




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Niklas Hermansson
Läst 268 gånger
Publicerad 2016-09-08 21:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fråga utrikesministern om vers 1.
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Hermansson
Niklas Hermansson