Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya blad

Vers1: Jag vill ha nya blad
Min kära
Jag vill nya blad
Att fortsätta skriva på
Åh, min kära
Nya blad dem behövs
För vår story är ej klar än
Jag är ej redo att sätta punkt
För jag har så mycket kvar

Vers2: Åh, min kära
Ta min hand
Och följ med mig nu
Ut på nya äventyr
Så ska vi skriva
Upp allt som vi vart med om
Men min kära
Bara om du ger mig
Nya blad
Att skriva på

Vers3: Så ska jag skriva
Tills pennan går av
Och tills fingrarna blör
Men åh, min kära
Bara om du ger mig nya blad
Att skriva på





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Niklas Hermansson
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-13 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Hermansson
Niklas Hermansson