Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla olika tyckanden

Inget är som förr
säger pessimisten

Allt var bättre förr
säger den rädde

Allt kan bli bättre
säger optimisten

Gör om - gör rätt
säger besserwissern

Du duger som du är
säger coachen

Du tror du kan
säger Jante

Jag kan
jag vill
det ska bli bra

- säger jag




Fri vers av AjBi
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-08 23:13



Bookmark and Share


  objekt3
finns det fortf. coaches? Har de fått basal träning i 112 och inte twitter? Jag har fått för mig att allt det där handlar om fashion och folk får faktiskt försöka ha liiite kul
2016-09-09

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag realist och förbehåller mig rätten att ha åsikter.
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi