Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan raderna

När bladen skingras
kan man läsa mellan raderna
det som aldrig blev sagt
när sommaren stod som högst
och nonchalant tittade ner
på det som bidade sin tid
och ruvade sina hemligheter
till praktfulla skatter




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-09 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta