Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen över att få finnas till

havets tankar sträcker sig
runt hela jorden
fästet
för himlavalvets pelare

tårarna lyfter upp ljuset
närmare mörkret

och glädjen över att få finnas till




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-09 14:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Storslaget.
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson