Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Triangeldramat.


Trogen, - sig Själv!


När Alla Andra är i
ont försåt å vill dig
bedra, blåsa på Lycka, -
- hur illa är det, då,
ställt, egentligen ?

Det tog tid av sökande,
famlande i blindo....

Men, jag har -- sent
Omsider - genomskådat
Bluffen, - "Triangel-Dramat"!

Allt kött är tänt av ~~~
Otrohets-lågan.. så ock mitt !
Fast, det är MIG --
som många vill sätta dit !!

Aldrig mer ska jag tro på Manlig
Trohet! (Kanske, förresten!!)

Men, - mig själv vill jag va´ Trogen !

INSER Allvaret mer, nu! Än,
vad jag förr, mer, blott, anade!

FÖRSTÅR att jag å många kvinnor
varit blåögda, godtrogna! Vi var
förförda av Ondska å inget annat!

NU, vet jag ! -"Det gör ont, - gör ont"!
Men, -- så ljuvligt att bedra, - - - - - - -
- Hela Bedrägeriet! Ha, Ha, ha !!!!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-09 16:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så många kvinnor än idag glorifierar mannens otrohetsaffärer, lovar att de själva kan välja vara den andra kvinnan, säger att det är en kärlekshandtag till mannen, hans liv och hälsa skulle gå om intet ifall hon inte var hans älskarinna, för han maka skulle "otrohet" utföra för att hon enligt sin make sagt till älskarinnan, att makan förvägrar honom sex liksom ett straff, men ändå att han älskar henne? Hur kan den andra kvinnan tro på sånt? Stackars människor som i tv säger sådant, att otrohet räddar äktenskapet,,, jag känner inte igen mig alls i kvinnors av idags beskrivning och glorifiering av otrohetsaffärer... Bra ordat ett slag för dig!
2016-09-13

    ej medlem längre
Ja många är tyvärr godtrogna och låter sig luras, och kanske råkar illa ut.
Klokt att inse det bedrägliga och inte låta sig såras igen!
Visst känns det härligt att ge igen!
2016-09-09

    Dan Myrbeck
Du visar hur komplicerat livet och kärleken är, att det inte finns några enkla svar:

Aldrig mer ska jag tro på Manlig
Trohet! (Kanske, förresten!!)

2016-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar rubrik, värd en extraapplåd!

Visst gör det ont, mycket ont.
Befriande när man kan skratta åt eländet.
2016-09-09

  bumerang
Skrattar med dig
Bedra bedrägeriet.
Fö gillar jag rubriken
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf