Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överlevnaden stegar fram.


Långsamt som Tanken....


Vill veta om han älskar mig.
Svaret kan va´ båd´ ja - å nej !
VAD för djävla illslug råtta --
söker sätta mig på potta !?
Gör det inte till Världens Grej, -
- men det får skojas - med måtta!!

Så långsamt, din Tanke hoppar ¨¨¨¨¨¨
men snabbt smattrar regnets droppar !
Halka icke i det våta ! !
Jag vill inte se dig -- gråta -
över vänners döda kroppar..
Döden kan vi aldrig till-låta !!

Äter en skalad clementin.
Klibbigt fruktkött å vitamin!
Har, just, fått hemkört till mitt hus -
näring, jag sväljer - utan Krus !
Minnet av våt, het stearin, -
som jag lät rinna på hans hud.

Jag vill jag överlever, bra !
Men, käk, det måste jag, väl, ha!
Krubba tom, häst i spilta biter!
Ingen föda å man ej skiter - -
Å, jag vill inte att jag ska -
dö av försummelsers sviter,,,-

Långsamt, som Tanken ska jag ... dra --
min Kos till Åttonde Tiden ! !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 426 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-10 01:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns mycket tankar som kommer och går...hoppas de bästa består...
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf