Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort rim, på skoj


STOR ELLER LITEN

Att vara liten är inte lätt
Den som är stor har alltid rätt!
(Men man kan vara stor ändå
fast man är liten utanpå)




Bunden vers (Rim) av Merit
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-11 07:40



Bookmark and Share


  Zandor
Sure...
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Merit