Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bildspråk


SANNINGEN

Sanningen
är en ädelsten
med många facetter
och speglingar.

Betraktad
från olika håll
kan sanningen skifta
och ändra mönster

Så var öppen
och låt solens olika strålar
falla över stenen!




Fri vers (Fri form) av Merit
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-14 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm...tycker det kan ligga en del i dikten.
2016-09-14

  Zandor
så är det...
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Merit